Interesse? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

MAGAZIJNMEDEWERKER/ BEZORGER

Wil jij werkzaamheden verrichten in een leuke werksfeer, met prettige collega‘s in een hecht team? 


Wij zoeken nog scholieren/studenten voor werkzaamheden in ons magazijn of als bezorger met een B-rijbewijs. 

Vacature

Raamsdonksveer

Magazijnmedewerker

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het orderpicken via het voicesysteem en eventueel andere voorkomende magazijnwerkzaamheden. Salaris is afhankelijk van jouw leeftijd. 

Als chauffeur/bezorger ben je verantwoordelijk voor het correct afleveren van de bestellingen volgens route bij onze afnemers, je bedient de klant op een enthousiaste en vakkundige wijze. Je bent een zelfstandig, servicegerichte persoonlijkheid met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je dient hiervoor een B-rijbewijs te bezitten. Het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd. 

Bezorger

Over Horesca Lieferink

Het familiebedrijf, Horesca Lieferink, is een regionaal opererende groothandel in food en non-food producten met vestigingen in Twello, Zeist en Raamsdonksveer waarbij het hoofdkantoor in Twello gevestigd is. Wij leveren een compleet assortiment producten voor horeca- en grootverbruiksector, in de provincies Utrecht, Gelderland, Overijssel, Zuid Holland, Noord Holland, Brabant, Zeeland en Flevoland. Daarnaast zijn wij ook agent voor de biermerken Grolsch, Warsteiner, Alfa, Kronenbourg, Bavaria en Gulpener.


Naast het assortiment van bekende merken leveren wij ook uitstekende kwaliteitsproducten onder het eigen Horesca huismerk. Wij bouwen aan langdurige relaties met onze afnemers door méér dan alleen maar groothandel te zijn.

Heb je interesse of wil je meer weten? We leren je graag kennen!

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

Copyright © 2020 All Rights Reserved.

Horesca Lieferink

Mosseler Goorstraat 5

7390 AB Twello


030-6975507

info@lieferink.nl